Clash Royale Nedir?

Mayıs 20, 2017


Clash Royale Nedir?

Clash Royale 2016 da Supercell tarafında piyasaya sürülmüştür.Oyun strateji kart oyunudur.Oyunda birliklerin kartlarını toplayarak seviye yükseltebilirsiniz.Kartlar sıradan,ender,destansı,efsanevi olarak dörde ayrılmaktadır.

Kartlar Nasıl Toplanıyor?

Kartlar üç farklı şekilde toplanıyor.

Birincisi,oyunun mağazası her gün güncelleniyor.Oradan kartları altın karşılığında alabilirsiniz.

İkincisi,oyunda mücadele olunca mücadele hangi kart ile ilgiliyse o kartı oyunculara taş karşılığında veriyordu.Son zamanlarda taş ile verilen kartı altın ile veriyor.

Üçüncüsü,oyunda sandık olayı da var.Sandık savaşı kazanırsanız savaş sonunda veriyor ve sandığı belli bir zamanda açabiliyorsunuz.Sandıkta altın ve kart veriyor.

Sandık Çeşitleri

Oyunda sandık çeşitleri 12 ye ayrılıyor.

1-Ücretsiz Sandık:Ücretsiz sandık oyunculara 4 saatte bir ücretsiz olarak veriliyor.
2-Taç Sandığı:Taç sandığı savaşlarda aldığınız taçlarla dolar.10 taç aldığınızda sandık açılır.Oyunculara 24 saatte bir verilir.
3-Gümüş Sandık:Gümüş sandığı oyunda en değersiz sandık olarak görülebilir.Savaş kazanırsanız savaş sonunda sandık slotlarınız boş ise verilir.Açılma süresi 3 saattir.
4-Altın Sandığı:Altın sandığı da oyunculara savaş sonunda  sandık slotu boş ise verilir.Açılım süresi 8 saattir.
5-Turnuva Sandığı:Turnuva sandığı eğer bir turnuvaya girdiyseniz ve sıralamaya girdiyseniz turnuva bitiminde sandık size verilir.Sandık içeriği ise turnuvanın büyüklüğü ve sıralamaya göre iyi olur.
6-Mücadele Sandığı:Mücadele sandığı oyunda mücadeleye girdiyseniz mücadele sonunda size sandık verilir.Sandık kalitesi de mücadelede ilerlemenize göre değişir.
7-Klan Savaşı Sandığı:Klan savaşı sandığı eğer bir klana katıldıysanız klanınızla birlikte topladığınız taç sayesinde sandık alırsınız.Sandık kalitesi ise topladığınız taça göre değişir.
8-Dev Sandık:Dev sandık yine savaş sonunda slot boş ise gelir fakat her savaş sonunda gelmez rotasyona göre gelir.
9-Destansı Sandık:Destansı sandık da aynı dev sandık gibi rotasyona göre gelir.Açılma süresi 12 saattir.
10-Büyülü Sandık:Büyülü sandık da rotasyona göre gelir.Açılma süresi 12 saattir.
11-Süper Büyülü Sandık:Aralarında en güzel sandıklardan birisidir.Güzel kartlar verir hatta bazen efsanevi kart bile verebilir.Açılma süresi 1 gündür.
12-Efsanevi Sandık:Adından da anlaşıldığı gibi efsanevi kart veriyor.Sadece 1 kart veriyor.En güzel sandıklardan birisidir.

Sandıklar bu kadardı.

Oyunun En Son Leveli Kaç?

Clash Royale oyununun en son leveli 13 tür.13 olduğuna bakmayın level atlaması zordur.

Oyunun Amacı?

Oyunun kategorisi stratejidir.Oyuna girerek savaşlar yapıp sandık kazanmalıyız ve sandıkları açarak kartlar ve altın kazanarak kartları yani birliklerimizi yükseltebiliriz.Birde oyunda arena özelliği vardır arenalar kupaya göre belirlenir ne kadar yüksek kupanız varsa yüksek arenaya yerleştirilirsiniz.Tabi arena yükseldikçe gelen sandık kalitesi de artacaktır.

Oyunda arada bir oyunculara özel teklif veriliyor bu teklifler para ile satın alınabiliyor.Para yatırarak özel teklif alabilirsiniz.

Özel Tekliflerde Neler Bulunuyor?

Oyunculara verilen özel teklifler para ile satın alınıyor.İçerikleri şunlardır.

Oyunculara X3 değerinde,X5 değerinde,X7 değerinde ve üstü gibi değerlerde teklifler veriyor.Tekliflerde altın taş ve sandık veriyor.Bunlar büyülü,süper büyülü,efsanevi sandık olabilir.



Bu yazımızda sizlere Clash Royale'yi anlatmak istedim umarım yararlı olmuştur.Okuduğunuz için teşekkürler.

Sorunuz olursa yorumlar kısmını kullanabilirsiniz.


Sonraki
« Prev Post
Önceki
Next Post »
0 Yorum

Yorumunuz Bizim İçin Önemlidir.