Yemek Tarifleri Blogu Tutar mı?

Mayıs 22, 2017
Merhabalar günümüzde internet kullanımı artmış bulunmaktadır.Bunlarla birlikte bloglar ve sitelerde artmıştır.İnternet dünyasında para kazanma yöntemleri vardır.Bunlardan pöpüler olanlardan biriside blog sitesi.

Blog sitesi,her türlü konularda açılabilir.Kimi teknoloji kimi moda kimi turizm vb. konularda blog sitesi açar ve yönetir.Bir konu daha var yemek tarifleri konusu.Aslında yemek tarifi konulu siteler çok vardır ama yinede açmak isteyenler olabilir.Onlar için bugün yazı yazacağım iyi okumalar.

Yemek Tarifleri Blogu Tutar mı?

Yemek tarifleri konulu blog sitesi tabii ki tutar neden tutmasın.Günümüzde iyice sosyalleşen bir millet var ve bazı bayanlar yemek yapmayı bilmiyor bazıları da yeni tarifler için arama motorlarına yemek tarifleri diye aratıyorlar ve güzel sonuçlara da ulaşıyorlar.Eğer bayansanız ve bilgisayar kullanmayı biliyorsanız niye duruyorsunuz site açmamak için.Hem tıklanma oranı yüksek olabilir bayanlar tarafından.Yani bana yemek tarifleri konulu blog sitesi tutar.Şimdi ise nasıl açılacağı hakkında bilgi vereceğim.

Nasıl Açılır?

1-Blog İsmi

Blog ismine karar vermeniz gerekir.Biliyorum isim bulmak zor olabiliyor,yemek tarifleri ile ilgili blog kuracaksanız.İsmi de yemekle ilgili olmalı akılda kalıcı şekilde olmalıdır.Blogu nasıl açacağınız kısmını geçiyorum.

2-Blog Tasarımı

Blog tasarımı da yemek ile ilgili olmalıdır.Göze hoş görünmelidir,gözü yormayan renkler kullanılmalı,okuması zor fontlar kullanılmamalı.

3-İletişim

İletişim sayfası olmalıdır,ziyaretçiler bazı yemekleri yapamayabilir veya sizin hatanız olabilir.Bunları size bildirmeleri için iletişim sayfası yapmanız önemlidir.

4-Eklentiler

Bazı gadget,eklentiler vardır sitenizin gelişmesi için gerekli olan bunları eklemeniz gerekir.Bunlar nedir?;

Sosyal Medya:Sosyal medya hesapları açarak blogunuza eklersiniz ziyaretçiler yemek tarifini okuduktan sonra sosyal medya hesaplarını takip edebilir.Sosyal medyanın gücünü sizde biliyorsunuzdur.

Sosyal Paylaşım Butonu:Yemek tariflerinin sonuna sosyal paylaşım butonu ekleyerek ziyaretçiler beğendiği yemeklerin tariflerini arkadaşlarıyla paylaşmak isteyebilir.Bu yüzden sosyal paylaşım butonu önemlidir.

Popüler Yemek:Aslında bu gadgetin ismi popüler yayın ama açacağınız blog sitesi yemek tarifi üzerine olduğu için popüler yemek olarak koymanızı tavsiye ederim.

Popüler yemek gadgeti en çok tıklanan yemek olarak seçebilirsiniz,ve ziyaretçiler blogunuza girdiklerinde resmi dikkat çeker.

Hakkımda Sayfası:Ziyaretçiler girdikleri blogun sahibini ve yazarını bilmek ister bunun için hakkımda sayfası oluşturmanız gerekir.


"Yemek Tarifleri Blogu Tutar mı?" adlı yazım bu kadardı.Okuduğunuz için teşekkürler.

Sorularınız olursa yorumlar kısmını kullanınız.


Sonraki
« Prev Post
Önceki
Next Post »
0 Yorum

Yorumunuz Bizim İçin Önemlidir.